Flyg Portugal

Flyg Portugal

I Portugal finns det just nu 31 stycken stora flygplatser som gör det möjligt för dig att flyga till vilken del av Portugal du vill. Det är pga av dessa omständigheter det finns så många alternativ på flygresor till Portugal. Det finns även resor till Portugal under alla tider på året och de beror på att det finns så många olika klimat och semesterområden. Det finns allt från fastlandet som kanske passar bäst på sommaren till Madeira som är ett populärt vinterresmål.

De flesta flygbolagen har oftast flera olika sorters resor till Portugal och det är pga av att det är ett så populärt resemål. Flyga till Portugal behöver heller inte bli så dyrt. Flygresor från just norra europa har länge ökat i antal och det har gjort att utbudet har ökat och priserna sjunkit. Det gör för oss konsumenter att just till dessa stora och populära resemål kan du hitta billiga resor.

Det är många nu som inte längre vill flyga på dessa sol och bad charters utan vill mer se landet de åker till. Dessa möjligheter finns självklar även i Portugal, tänk dig att det finns 31 flygplatser inte äns hälften av dem är rena charter flygplatser. Redan där ser du möjligheten att du kommer ut bland det vanliga folket om du vill de istället för att flyga på sol och bad semester.

Shopping resor är ju något som blivit väldigt populärt de senaste åren och med storstäder som Lissabon och Porto finns de självklart möjlighet till sådana i Portugal. Dessa två storstäder är även intressanta om du vill åka på fotbollsresa så kan du åka och se Porto som är ett av världens bästa klubblag. De har ävenclag som Sporting Lissabon och Benfica från Portugal. Är du intresserad av fotbollsresor är alltså Portugal också ett alternativ.

Ska vi sammanfatta är Portugal ett utmärkt resemål för en flygsemester inom alla dess områden. För den som vill ha exklusivt för den som vill ha lite billigare. För den som vill sola och för den som vill träffa människor. Det finns något för alla.

  • Kontakt: pontus.karlssons(snabela)gmail.com
Kontakt: info(a)portugalresa.se